Oferta Produse
Portofoliu Clienti
Informatii

Adaugarea rapida a produselor

Postat de Mihai 09.12.2016 0 Comentarii

Adaugarea rapida a produselor in programul de gestiune POB Soft®

 

Incepand cu versiunea 1.4.0 programul de gestiune si de vanzare prin scanarea codurilor de bare POB Soft Retail lanseaza cea mai rapida metoda de adaugare a produselor in gestiune.

In majoritatea programelor de gestiune si de vanzare, adaugarea produselor in stoc se face dupa cum urmeaza:

Acest lucru nu este complicat de factut pentru un produs. Partea complicata apare acolo cand in magazin avem cateva mii de produse.

 

 

Din experienta cunoastem faptul ca in 8 ore de munca (daca facem doar lucrul acesta) se pot introduce intre 400 – 500 de produse, ceea ce inseamna ca la un magazin mediu care are in gestiune 6000 de produse va fi nevoie de 2, 3 saptamani si de un om special pentru a le introduce in programul de gestiune.

 

poza magazin

 

 

Incepand cu versiunea 1.4.0 POB Soft retail pune la dispozitia clientilor sai un asistent online care ne ajuta sa introducem rapid produsele.

 

 

Astfel scanam produsul, daca acesta nu este deja in baza de date a clientului, produsul va fi cautat online intr-o baza cu peste 45,000 de produse si intr-o secunda, asistentul online va intoarce denumirea produsului scanat, pretul de achizitie, pretul de vanzare, gestiunea, grupa, um, tva-ul produsuli. De aici avem posibilitatea sa modificam daca dorim aceste caracteristici inainte de introducerea in gestiune sau pur si simplu sa dam ok pentru adaugarea lui.

 

 

Lasa un comentariu