Oferta Produse
Portofoliu Clienti
Informatii

Program gestiune stocuri florarie

Postat de Mihai 15.04.2017 0 Comentarii

Program Gestiune Stocuri Florarie – POB Soft Retail

& Floraria Secret Garden Bucuresti

Simplu si eficient, programul de gestiune stocuri POB Soft Retail a fost optimizat incepand cu versiunea 1.7.0 pentru a usura munca florarilor. Au fost introduse functii specifice acestora care ajuta la gestionarea corecta a stocurilor.

Cu POB Soft Retail este floare la ureche sa vinzi rapid aranjamentul floral.

  • creaza un produs cu denumirea dorita. Ex Aranjament Floral Fantezi.
  • adauga componenta aranjamentului. Ex. 2 trandafiri, 2 lalele, gerbera, burete, vas ceramica, manopera.
  • printeaza eticheta cu pretul si lipeste-o pe aranjament
  • in momentul vanzarii, scaneaza produsul din stoc, apasa tiparire, si pe bon vor fi tiparite produsele din componenta aranjamentului
 
 

Floraria Secret Garden – Bucuresti

 

Program de gestiune florarie POB Soft Retail & Floraria Secret Garden Bucuresti

Poveste – Floraria The Secret Garden

Totul a inceput in 2009 cu o curiozitate, o provocare si o oportunitate. Apoi a evoluat prin perseverenta, aprofundare si perfectionare – o evolutie continua, de-a lungul anilor, plina de provocari si satisfactii.

Astazi, va oferim:
– Un atelier de design floral profesional, specializat in realizarea de aranjamente florale specifice evenimentelor, precum: lumanari nunta – cununie, lumanari de botez, buchete de mireasa, aranjamente de masa, decoruri florale pentru salile de evenimente.
– O gama de peste 400 varietati de plante pentru interior si exterior, precum: Marantha, planta care se roaga pentru casa; Pachira, arborele banilor; Crassula Ovata, copacul cu bani; Citrice – Lamai , Mandarini , zeci de varietati de orhidee , etc..
– Doua magazine de prezentare cu vanzare, administrate prin programe de gestiune a stocurilor, sincronizate cu magazinul online, oferite de catre POB Soft.

Flori proaspete, in fiecare zi!

Importam saptamanal flori proaspete pentru realizarea comenzilor dar, in acelasi timp, colaboram cu toate depozitele de flori din Bucuresti. Totul pentru a oferi clientilor nostrii cele mai proaspete flori, zi de zi! Receptia florilor si controlul stocului se face rapid, datorita partenerilor nostri, POB Soft Retail.

Comenzi si plati rapide!

Fara griji! Acum totul este mai simplu – comanzi telefonic, online sau programezi o intalnire la magazinul nostru. Platile se pot face online cu cardul, la livrarea/ridicarea comenzilor, prin transfer bancar sau cash la magazin. Managementul comenzilor este asigurat de sistemul de gestiune POB Soft.

Cosuri cu flori si fructe, buchete concepute pentru ocazii speciale sau pur si simplu pentru a inveseli pe cineva drag, aranjamente florale pe care le poti oferi cu dragoste sau decor pentru un eveniment, micile obiecte ce pot inveseli o zi incarcata la birou sau pot surprinde un prieten – toate acestea pot fi gasite atat in magazinele noastre cat si online! Facturarea se face rapid, prin programul de gestiune POB Soft Retail.

 

Lasa un comentariu